Preskočiť na hlavný obsah

Pochopenie mužskej neplodnosti: Ako podporiť mužské reprodukčné zdravie?

Existujú páry, ktorým sa po mnohých pokusoch v priebehu jedného roka nedarí otehotnieť. Keď sa identifikuje problém s mužom, hovorí sa o mužskej neplodnosti. Podľa štatistík mužská neplodnosť predstavuje tretinu hlásených prípadov neplodnosti.


Mužovi sa diagnostikuje mužská neplodnosť, keď má problém s ejakuláciou alebo počtom spermií. Ejakulácia je, keď sa sperma uvoľní cez penis počas orgazmu. Keď muž nemôže správne uvoľniť semeno, aby ženu otehotnel, môže trpieť: erektilnou dysfunkciou, predčasnou ejakuláciou, retrográdnou ejakuláciou (pri ktorej sa sperma zatlačí späť do močového mechúra) alebo komplikáciami po operácii alebo rádioterapii.

Mužské spermie môžu byť tiež „abnormálne“, o ktorých sa hovorí, že sú zdeformované a majú krátku životnosť. Spermie teda nemohli správne „plávať“. Je to spôsobené abnormálnym vývojom alebo zápalom semenníkov a opuchnutými žilami v miešku. Tento stav zahrieva vnútro miešku a môže kriticky ovplyvniť produkciu spermií.

Nízky počet spermií (alebo žiadne spermie) môže byť spôsobený závažnou infekciou mumpsu, hormonálnou poruchou, dedičnými faktormi alebo infekciami. Môže sa tiež spustiť nosením tesného alebo obmedzujúceho spodného prádla, nadmerným užívaním tabaku, alkoholu alebo nelegálnych drog a vystavením žiareniu alebo jedovatým chemikáliám.

Možno sa pýtate, či sa dá mužská neplodnosť liečiť. Samozrejme, môže byť. V skutočnosti sa dá vyliečiť viac ako 50 percent prípadov mužskej neplodnosti. Liečba konvenčnými metódami môže páru pomôcť otehotnieť normálnym pohlavným stykom. Existujú lieky, antibiotiká a hormóny, ktoré môže muž brať na pomoc pri produkcii spermií, zbaviť sa infekcie alebo pomôcť pri hormonálnej nerovnováhe. Môžete tiež skúsiť nosiť voľné oblečenie, ako sú boxerky, alebo sa vyhnúť vírivkám, saunám a dlhým horúcim sprchám.

Dostupné sú aj iné liečby, aj keď môžu byť invazívne alebo príliš drahé. To zahŕňa oplodnenie in vitro, umelé oplodnenie a použitie darcu spermií. In vitro fertilizácia zahŕňa oplodnenie spermií a vajíčka páru v laboratóriu a umiestnenie oplodneného vajíčka do maternice samice. Na druhej strane umelá inseminácia zahŕňa odber spermií a ich manuálne umiestnenie do vajíčkovodov alebo do ženskej maternice, aby sa uľahčilo počatie. Darcovské spermie možno namiesto toho získať, ak nedochádza k žiadnej produkcii spermií alebo ak existujú iné funkčné problémy s mužskými spermiami.

Okrem vyššie uvedeného existuje množstvo bylinných tabletiek, ktoré preukázateľne zvyšujú objem spermií a mužskú plodnosť.

Význam mužskej plodnosti

Mužská plodnosť je pre mužskú populáciu veľmi dôležitá. Dokonca aj pred rokmi muži našli svoje vlastné spôsoby, ako liečiť neplodnosť a zvyšovať plodnosť. Niektorí používajú bylinky, ako je saw palmetto, divoká mrkva, divoký jam, koreň života a červená ďatelina na zvýšenie plodnosti. Iní sa zapájajú do starých tradičných tancov, ktoré sa zvyčajne ponúkajú modlám plodnosti. Niektorí dokonca spomínaným bohom ponúkajú živé sliepky alebo iné obete. Je pravda, že niektorí moderní muži robia jeden alebo dva z uvedených rituálov, aby dosiahli svoju zodpovednosť ako ploditeľov. Každý muž tiež dúfa, že sa stane otcom, a preto musí vydať zo všetkých síl, aby sa ním stal.

Veda je dokázaná ako najväčší úspech dnešného ľudstva. Vytvorila spôsoby boja proti problému mužskej plodnosti. Ľudia za týmto výtvorom sú skutočne znepokojení rastúcim počtom neplodných mužov. Odhalia tak jeden jednoduchý, no najlepší spôsob, ako sa s takýmto problémom vysporiadať. Odborníci sa vyzývajú, aby boli aktívnymi členmi pro-life hnutia. Podporujú páry, aby si užili vzájomnú spoločnosť prostredníctvom uspokojivého sexuálneho života. Vždy sú pripravené vyhovieť potrebám každého muža. V rámci svojho venovania vytvorili prírodný doplnok, ktorý uspokojuje potreby mužskej populácie.

Muž produkuje normálny objem spermy 2 až 5 miligramov. Malo by existovať najmenej 40 miliónov spermií, pričom 75 % z celkového počtu je živých. Zvyšných 25 %, čo je mŕtvych, sa považuje za normálne. Muž teda potrebuje vyprodukovať celkovo 40 miliónov spermií, aby mohol mať dieťa. V dôsledku toho nízky počet spermií vedie k problémom s mužskou plodnosťou. Existujú doplnky, ktoré môžu pomôcť mužom zvýšiť objem spermií. Tieto doplnky tiež zvyšujú sexuálnu túžbu a zlepšujú vytrvalosť. Netreba pripomínať, že tento doplnok zlepšuje radosť, ktorá sa dvojici páči. Je to prospešné pre oboch členov, aby mali uspokojivý sexuálny vzťah. Preto mať dobrý sex znamená mať dobrý spoločný život.

Spermia a neplodnosť: existuje nejaká súvislosť?

Spermie a neplodnosť: existuje nejaká súvislosť? Môžete zabrániť neplodnosti zvýšením objemu spermií a zlepšením erekcie? Ak áno, ako?

Asi 15 % párov, ktoré sa pokúšajú o prvé tehotenstvo, sa stretáva s neúspechom. Väčšina autorít definuje tieto pacientky ako primárne neplodné, ak neboli schopné otehotnieť po jednom roku nechráneného pohlavného styku. Počatie sa bežne dosiahne do dvanástich mesiacov u 80-85% párov, ktoré nepoužívajú žiadne antikoncepčné opatrenia, a osoby, ktoré prídu po tomto čase, by sa preto mali považovať za potenciálne neplodné a mali by byť vyhodnotené. Keď sa identifikuje problém s mužom, hovorí sa o mužskej neplodnosti. Podľa štatistík tvorí mužská neplodnosť tretinu hlásených prípadov neplodnosti.

Mužovi je diagnostikovaná mužská neplodnosť, keď má problém s ejakuláciou alebo objemom spermií. Ejakulácia je, keď sa sperma uvoľní cez penis počas orgazmu. Keď muž nedokáže správne uvoľniť semeno, aby ženu otehotnel, môže trpieť: erektilnou dysfunkciou, predčasným pôrodom ejakulácia, retrográdna ejakulácia (pri ktorej je sperma tlačená späť do močového mechúra) alebo komplikácie po operácii alebo radiačnej terapii.

Dôvody nízkeho počtu spermií

Mužské spermie môžu byť tiež "abnormálne", o ktorých sa hovorí, že sú zdeformované a majú krátku životnosť. Spermie teda nemohli správne „plávať“. Je to spôsobené abnormálnym vývojom alebo zápalom semenníkov a opuchnutými žilami v miešku. Tento stav zahrieva vnútro miešku a môže kriticky ovplyvniť produkciu spermií.

Nízky počet spermií (alebo žiadne spermie) môže byť spôsobený závažnou infekciou mumpsu, hormonálnou poruchou, dedičnými faktormi alebo infekciami. Môže byť vyvolaná aj nosením tesnej alebo obmedzujúcej spodnej bielizne, nadmerným užívaním tabaku, alkoholu alebo nelegálnych drog a vystavením žiareniu alebo jedovatým chemikáliám.

Mužská neplodnosť: rizikové faktory

Zmes mužského semena a jeho spermií prebieha v mužskej prostate. Takže, ak je mužova prostata chybná, nebude to fungovať dobre. Spôsobilo by to nesprávny tok semena do pohlavného systému ženy. Tento problém je dobre známou príčinou neplodnosti.

Genetické problémy, ktoré sa vyskytujú u väčšiny mužov, tiež spôsobujú neplodnosť. Vyznačuje sa chromozómovými problémami. Ak má muž problémy s chromozómami, môže to ovplyvniť produkciu spermií a tiež bunkové delenie jeho tela. Erektilná dysfunkcia a problémy s ejakuláciou sú tiež faktory, ktoré vedú k neplodnosti.

Erektilná dysfunkcia znamená, že mužský penis nie je schopný udržať erekciu, ktorá je potrebná na preniknutie do vagíny. Na druhej strane, problémom s ejakuláciou je neschopnosť produkovať telesné tekutiny, čo je sperma, ktorá obsahuje spermie, ktorá je potrebná v tehotenstve. Nedostatok testosterónu, čo je hormonálna porucha, môže tiež viesť k neplodnosti.

Zdravotné ochorenia, ktoré vedú k neplodnosti

Existujú niektoré zdravotné ochorenia, ktoré vedú k neplodnosti. Horúčka môže ovplyvniť produkciu spermií. Cukrovka ovplyvňuje mužskú erekciu a ejakuláciu. Hypertenzia ovplyvňuje aj mužskú erekciu. Muži, ktorí majú srdcové ochorenie, sú tiež s najväčšou pravdepodobnosťou neplodní kvôli problémom s erekciou. Poruchy obličiek nesmierne ovplyvňujú reprodukčnú schopnosť muža. Ovplyvňuje kvalitu mužských spermií. Rakovina genitálií výrazne znižuje plodnosť. Napokon, alkohol, nadmerný kofeín, fajčenie a stres sú výbornými prostriedkami na zníženie mužskej plodnosti.

Tieto príčiny neplodnosti možno vidieť kdekoľvek. Je dôležité vziať na vedomie tieto faktory, ktoré menia mužskú plodnosť, aby sa predišlo takýmto problémom. Väčšina párov sa kvôli tomuto problému rozchádza. Život ženy nie je plnohodnotný bez vlastných detí. Niektoré páry sa snažia problémy riešiť pomaly. Pre vzťah a lásku držia posledné lano svojej trpezlivosti. Napriek tomu niekedy ženy považujú za napĺňajúce, ak majú svoj vlastný životný štýl. Preto muža opustia a nájdu si iného muža, ktorý je schopný splniť ich sny. Toto je tá najhoršia vec, ktorá sa môže mužovi stať.

Zachovanie dobrého reprodukčného zdravia

Poďme hovoriť o reprodukčnom zdraví. V skutočnosti je to všetko o reprodukčnom zdraví. Či už chcete zvýšiť objem spermií alebo nemôžete dosiahnuť erekciu, keď to potrebujete – všetko je o reprodukčnom zdraví. Udržiavaním svojho reprodukčného zdravia v perfektnom stave získate oveľa väčšiu erekčnú silu a výdrž, ako aj všeobecné sexuálne uspokojenie. Jednoducho povedané, dobré reprodukčné zdravie vám poskytuje zdravý sexuálny život!

Udržiavanie zdravého a energického reprodukčného systému je možno jednou z najdôležitejších vecí, na ktoré by si všetci muži mali dávať pozor. Urobte láskavosť svojmu reprodukčnému systému zvážením nasledujúcich návrhov:

  • Jedzte zdravú a dobre vyváženú stravu. Aby ste zabezpečili normálnu erektilnú funkciu, musíte udržiavať nepretržitý prietok krvi do penisu starostlivosťou o tepny, ktoré ho zásobujú. Konzumujte stravu s vysokým obsahom vlákniny, s nízkym obsahom nasýtených tukov a môžete si byť istí, že predídete alebo znížite hromadenie tukových usadenín, ktoré zužujú a upchávajú tepny. Drž sa ďalej od živočíšnych tukov, cukru, vyprážaných alebo nezdravých jedál.
  • Prestaňte fajčiť. Fajčenie sťahuje krvné cievy a vedie k tvorbe plaku v tepnách, ktoré zásobujú penis krvou. To má za následok zníženú erektilnú funkciu, zmenšenie penisu a impotenciu neskôr v živote.
  • Vyhýbajte sa alkoholu a nebezpečným drogám. Alkohol a narkotiká vás vystavujú veľkému riziku impotencie alebo erektilnej dysfunkcie.
  • Cvičenie. Cvičenie je dobré pre vaše celkové zdravie. Skúste rýchlu chôdzu, beh, jazdu na bicykli alebo plávanie aspoň 30 minút denne, trikrát týždenne.
  • Užite výživové doplnky. Niektoré vitamíny a minerály sú dobré na udržanie celkového zdravia penisu, ako je vitamín A, komplex vitamínov B, vitamín C, vitamín E, chróm, zinok a L-arginín. Zatiaľ čo niektoré bylinky, ako je Ginkgo biloba, Ženšen, Damiana, Sarsaparilla, Wild yam, Saw palmetto, Dong quai, Gotu kola, koreň hortenzie a Pygeum, sú známe tým, že sú obzvlášť užitočné pri slabej erekcii alebo impotencii. Nezabudnite sa najskôr poradiť so svojím lekárom.
  • Stimulujte svoje zdravie. Udržujte zdravý reprodukčný systém a obeh prostaty pravidelnými erekciami a ejakuláciami.
  • Pomôžte svojmu reprodukčnému systému. Existuje veľa dôvodov na zvýšenie objemu spermií. O týchto dôvodoch sme už hovorili. Teraz pomôžte svojmu penisu! Existujú konkrétne produkty, ktoré vám pomôžu zväčšiť objem spermií bez vedľajších účinkov.

Čo je analýza plodnosti?

Analýza spermií a plodnosti je proces merania a hodnotenia množstva a kvality spermií vo vzorke spermií produkovanej mužom s cieľom odhadnúť mužskú plodnosť.

Táto analýza sa zvyčajne robí s cieľom zistiť, či je muž plodný a môže sa stať otcom. Podľa štatistík viac ako 30 % problémov párov s poruchou reprodukcie súvisí s kvalitou mužských spermií alebo spermií. Analýza spermií je tiež široko používaná metóda na kontrolu účinnosti takých operácií, ako je vazektómia a reverzná vazektómia.

Toto sú testy, ktoré sa bežne vykonávajú počas analýzy spermií:

  1. Objem spermií
  2. Čas skvapalňovania (Tento test je venovaný skúmaniu, koľko času trvá, kým sa spermie skvapalnia. Po ejakulácii je ako hustý gél a po uplynutí asi 20 minút sa opäť stane tekutým.)
  3. Motilita spermií (Toto je proces merania množstva spermií pohybujúcich sa vpred obvyklým spôsobom. Počas tohto procesu je možné vypočítať aj počet spermií a nazýva sa to hustota pohyblivosti.)
  4. Morfológia spermií (Tento druh testu sa vykonáva na určenie množstva spermií vhodného tvaru.)
  5. Hladiny pH (Pomáhajú určiť, nakoľko sú spermie kyslé alebo zásadité.)
  6. Počet bielych krviniek
  7. Hladina fruktózy

Existujú 2 jednoduché a úplne normálne techniky, ktoré môžete použiť vo svojom každodennom živote na zvýšenie objemu spermií, zlepšenie počtu semenných buniek a zvýšenie potencie. V prvom rade by ste si mali byť istí, že je vaše telo dostatočne hydratované.

Telo, ktoré nedostáva dostatok tekutín, nemôže správne fungovať a to vedie k zníženiu množstva spermií. Čím viac ste hydratovaní, tým menej spermií budete produkovať. Dehydratácia môže byť pravdepodobne dôvodom zníženia množstva mužských spermií. Pamätajte, že vám pomôže 8 pohárov vody. Toto je norma, ktorá bude stačiť na to, aby vaše telo produkovalo normálny objem spermií.

Existujú prírodné tabletky, ktoré môžu byť skvelým pomocníkom a doplnkom na zlepšenie kvality a zvýšenie objemu spermií. Dôvodom je skutočnosť, že obsahujú nielen minerály a bylinky, ale aj aminokyseliny ako L-karnitín, L-arginín a L-glycín, ktoré sú veľmi dôležité pre vaše zdravie a najmä pre spermie.

Ich účinok sa však neobmedzuje len na zlepšenie počtu spermií. Pomáhajú tiež udržiavať silnejšie a dlhšie trvajúce erekcie prostredníctvom zvýšenia krvného obehu v tkanivách penisu.

 

Mid -životná kríza a plodnosť

Muži si všimnú, že ich bývalá mladícka bujnosť a pažravá mužnosť pomaly ubúda, keď dosiahnu vek 40 rokov a viac. To je, keď muži pociťujú vypadávanie vlasov, stratu kostí, nespavosť alebo iné problémy so spánkom a problémy s pamäťou a výpočtom.

Často sa cítia podráždení, unavení a menej motivovaní. Alebo ich niekedy sprevádza potenie a sčervenanie, strata svalovej hmoty a sily, bolesti, zvýšený tuk, znížená sexuálna výkonnosť alebo erektilná dysfunkcia a depresia.

Väčšina mužov, ktorí dosiahnu stredný vek, v podstate zažije jedno alebo všetky tieto v rôznej miere.

Keďže testosterón je hormón, ktorý pomáha udržiavať sexuálnu túžbu, zvyšovať objem spermií, ochlpenie na ohanbí a na tele, svaly a kosti, dôsledky andropauza sa pomaly objavuje ako muž starne.

Môžete sa však rozhodnúť bojovať proti tomu a zmierniť alebo dokonca vyhnúť symptómy spôsobené andropauzou. Mali by ste mať stratégiu, ktorá zahŕňa prístupy životného štýlu, ako je optimálna strava, pravidelné cvičenie, zvládanie stresu a môžete sa tiež pokúsiť prestať fajčiť.

Úžasné tabletky na objem spermií zvyšujú sexuálnu výkonnosť ako žiadne iné. Nielen, že tabletky zaručia erekciu, keď ju potrebujete, ale tiež pomáhajú zvýšiť objem spermií. A lepší výkon v posteli je predzvesťou mnohých dobrých vecí vo vzťahu, ako je milujúci partner a ten príjemný pocit spokojnosti s domom. Prečítajte si viac o týchto tabletkách v našom článku na zvýšenie objemu spermií.

Zvýšený objem spermií pre lepšiu mužskú plodnosť

Najväčším darom ľudskej existencie je život. Tieto slová sú už opotrebované, no stále zostávajú pravdivé. Predstavte si, ako jediný malý objekt, ktorý je takmer neviditeľný, môže vytvoriť život. Je to ako zázračná sila zverená každému človeku. Je to sila spojená so zodpovednosťou. Každý deň na celom svete zomierajú ľudia a rodia ženy. Zvyšuje sa počet obetí, zvyšuje sa aj počet obyvateľov.

Hovorí sa, že ľudské bytosti boli stvorené ako ochrancovia Zeme. Otázkou však je, kto bude ochrancom ľudských bytostí? Odpoveď je jasná a jednoduchá, sami. Ľudia sú najvyšší medzi stvoreniami. Preto neexistuje žiadny iný spôsob, ako zničiť ľudskú generáciu, okrem nich samotných. Je nevyhnutné vedieť sa chrániť.

Muži by sa nemali obávať, ak majú problémy s mužskou plodnosťou. Nesmú si rozvíjať myšlienku, že sú zbytočné a krívajú, keď už vedia, že sú neplodné. Neplodnosť neznamená nižšiu mužnosť. Je to zdravotný problém, ktorému by mal zo všetkých síl čeliť každý muž. Na to, aby človek poznal povahu tejto nepríjemnej situácie, musí úplne pochopiť faktory, ktoré vedú k uvedenému zdravotnému stavu muža.

Ejakulácia produkuje normálny objem spermy 2 až 5 miligramov. Ejakulácia musí vyprodukovať najmenej 40 miliónov spermií, pričom 75 % z celkového počtu je živých. To znamená, že zvyšných 25 %, ktoré sú mŕtve, sa považuje za normálne. Muž preto potrebuje vyprodukovať celkovo 40 miliónov spermií, aby mohol splodiť dieťa. V dôsledku toho nízky počet spermií vedie k problémom s mužskou plodnosťou. Ak teda potrebujete zvýšiť mužskú plodnosť, prvá vec, na ktorú by ste mali myslieť, je zvýšiť objem spermií .

2 možnosti na zlepšenie kvality spermií 

Ak chcete zlepšiť kvalitu spermií, silu ejakulácie a zvýšiť produkciu spermií, môžete vyskúšať 2 jednoduché a prirodzené metódy. Akokoľvek banálne to znie, no prvá vec, na ktorú by ste nikdy nemali zabúdať, je piť dostatok čerstvej vody, ktorá je nevyhnutná pre správnu funkciu celého vášho tela. Ak pociťujete dehydratáciu, vaše telesné funkcie nie sú správne a počet spermií bude tiež negatívne ovplyvnený. Vyššia úroveň hydratácie znamená viac spermií a rovnako nízka hydratácia vám nedovolí mať väčšie množstvo spermií. Ak ňou nechcete trpieť, vypite asi osem pohárov tekutiny denne. Vďaka nemu budete môcť produkovať príslušné množstvo spermií.

Ak budete užívať prírodné tabletky na objem spermií, budete môcť prispieť k zlepšeniu kvality vašich spermií. Tabletky obsahujú veľa užitočných bylín a minerálov spolu s kombináciou aminokyselín (L-arginín, L-karnitín, L-glycín), ktoré sú dôležité pre výborný výsledok a dobrý počet spermií. Okrem toho zlepšujú krvný obeh, čím zlepšujú aj erekciu, preto je pre vás zaručený dvojnásobný prínos.

Mužská neplodnosť: Možnosti liečby

Možno sa pýtate, či sa dá mužská neplodnosť liečiť. Samozrejme, môže byť. V skutočnosti sa dá vyliečiť viac ako 50 percent prípadov mužskej neplodnosti. Pri hodnotení neplodnosti je mimoriadne dôležité považovať pár za jednotku v hodnotení a liečbe a postupovať paralelne vyšetrovacím spôsobom až do odhalenia problému. Ukázalo sa, že čím dlhšie zostáva pár subfertilný, tým je jeho šanca na účinné vyliečenie horšia. Mnoho párov pociťuje značné obavy a úzkosť už po niekoľkých mesiacoch neúspešného otehotnenia.

Liečba konvenčnými metódami môže páru pomôcť otehotnieť normálnym pohlavným stykom. Existujú lieky, antibiotiká a hormóny, ktoré môže muž brať na pomoc pri produkcii spermií, zbaviť sa infekcie alebo pomôcť pri hormonálnej nerovnováhe. Môžete tiež skúsiť nosiť voľné oblečenie, ako sú boxerky, alebo sa vyhnúť vírivkám, saunám a dlhým horúcim sprchám.

Dostupné sú aj iné liečby, aj keď môžu byť invazívne alebo príliš drahé. To zahŕňa oplodnenie in vitro, umelé oplodnenie a použitie darcu spermií. In vitro fertilizácia zahŕňa oplodnenie spermií a vajíčka páru v laboratóriu a umiestnenie oplodneného vajíčka do maternice samice. Na druhej strane umelá inseminácia zahŕňa odber spermií a ich manuálne umiestnenie do vajíčkovodov alebo do ženskej maternice, aby sa uľahčilo počatie. Darcovské spermie možno namiesto toho získať, ak nedochádza k žiadnej produkcii spermií alebo ak existujú iné funkčné problémy s mužskými spermiami.

Ak sa nechcete uchýliť k externým darcom spermií, pozrite sa na doplnky výživy, ktoré zvyšujú objem spermií. Výrazne zvyšujú šance na počatie zvýšením objemu spermií, zlepšením erekcie a výkonnosti.

Tabletky na plodnosť

Mužskú plodnosť možno zabezpečiť mnohými rôznymi spôsobmi. V závislosti od každého prípadu sú bežne dostupné liečby a preventívne opatrenia. Kombinácia proaktívneho životného štýlu a tabletiek na zvýšenie plodnosti (tabletky na zvýšenie mužskej plodnosti) alebo samotných tabletiek na zvýšenie penisu závisí od každý jednotlivý prípad. Psychologické aj fyziologické potrebujú dostatočnú pozornosť na zníženie pravdepodobnosti erektilnej dysfunkcie a kľúčom je vždy zostať v skvelej forme a forme.

Dobrý zdravotný stav je v dnešnej dobe medzi dospelými mužmi čoraz väčším problémom. Komerčne dostupné produkty, ako sú tabletky na plodnosť, služby, ako je silový tréning, aktivity od športu po rekreačné aktivity a riadenie životného štýlu, sú čoraz populárnejšie. Zostať fit a udržať si svoju sexuálnu prevahu nie je len módna záležitosť, ale neustále sa rozvíjajúca kultúra. Šampóny proti plešateniu, telové produkty proti starnutiu a tabletky na podporu plodnosti sú v súčasnosti rovnako bežné ako krémy na holenie pre všetkých mužov.

Zdravý stav ich sexuálneho zdravia je pre mužov rovnako, ba ešte viac, dôležitý ako ich kariéra a povolanie. Zdravý sexuálny život dáva mužom obrovské množstvo hrdosti a sebadôvery, ktorá potvrdzuje ich cennú existenciu v spoločnosti. Nemať dobrú erekciu je jedna veľká nočná mora, muži urobia všetko, aby sa im vyhli. Neschopnosť uspokojiť svoje a partnerove sexuálne potreby je veľkou hrozbou a urážkou. Vynakladá sa veľké úsilie, aby sme sa tomu vyhli a v súčasnosti existujú rôzne opatrenia na boj proti nemu; od liečby pod lekárskym dohľadom po tabletky na podporu plodnosti.

Tabletky na plodnosť – najmä tie, ktoré zvyšujú objem spermií – podporujú väčšiu sexuálnu silu a tvrdšiu erekciu. Sú vyrobené z organických materiálov, väčšinou rastlinných zložiek, ktoré pomáhajú telu, najmä jeho reprodukčným funkciám, aby bol zdravý a aktívny. Tieto tabletky zlepšujú celkové fungovanie reprodukčného systému, ktorý je základom sebavedomého a silného sexuálneho výkonu muža. Je to skvelý spôsob, ako dosiahnuť dlhšie a intenzívnejšie orgazmy a zvýšiť objem spermií!!

Prísady na zvýšenie plodnosti

Teraz je čas vrátiť sa k zložkám, ktoré by ste mali hľadať, keď chcete zvýšiť plodnosť. Verte tomu alebo nie, mnohí ľudia nemajú ani potuchy o tom, že môžu zlepšiť svoje orgazmy. Berú svoje orgazmy ako niečo dané od prírody. To nie je pravda. Existujú produkty, ktorých primárnym účelom je pomôcť nám dosiahnuť okamžitú erekciu a dlhší orgazmus zvýšením objemu spermií a zvýšením plodnosti. A to všetko sa dá vyrobiť pomocou prírodných surovín.

Zákazníci majú vždy záujem získať za svoje peniaze najlepšiu hodnotu. Nechcú kupovať výrobky, ktoré nefungujú alebo môžu byť nebezpečné pre ich zdravie. Uvedomujeme si túto potrebu a snažíme sa ponúkať najlepšiu možnú zmes ingrediencií a neustále hľadať nové prírodné riešenia vašich problémov.

Prísady na produkciu spermií

Prvú skupinu odporúčaných zložiek tvoria tie, ktoré pôsobia na systém ako celok. Tu je niekoľko možných zložiek v tomto zozname:

  1. Maca Legendárna juhoamerická botanická rastlina, ktorá preukázateľne podporuje libido, potenciu a energiu.
  2. Zinok – zinok je minerál zodpovedný za vývoj a správne fungovanie reprodukčných orgánov a normálne fungovanie prostaty.
  3. Hloh – obsahujú silné antioxidanty a prírodné bioflavonoidy, ktoré podporujú zdravie celého kardiovaskulárneho systému. Táto bylinka môže skutočne pomôcť regulovať vysoký aj nízky krvný tlak, okrem toho pomaly odbúrava cholesterol a tukové usadeniny v tele.
  4. Extrakt z Avena sativa – Avena sativa je botanický extrakt, ktorý sa tradične používa na zvýšenie sily, mysle, ducha a tela. Zmienky o stimulačných účinkoch avena sativa – všeobecný názov slama z divého ovsa – boli nájdené až pred 200 rokmi v nemeckom liekopise. Moderné štúdie na Inštitúte pre pokročilé štúdium ľudskej sexuality ukázali, že avena sativa napomáha sexuálnemu vzrušeniu.
  5. Ling Zhi je ázijská rastlina známa svojimi antialergickými, protizápalovými, antibakteriálnymi a antioxidačnými účinkami. Zvyšuje tiež pocit vitality a energie. To isté možno povedať o Tian Men Dong, ktorý pomáha stabilizovať telesnú hmotnosť a podporuje zdravý spánok.
  6. Fucus Vesiculosus vyrovnáva funkcie štítnej žľazy a zvyšuje hladinu energie.

Ďalej sú tu zložky, ktoré zvyšujú hladinu testosterónu.

Zložky na produkciu testosterónu

Druhá skupina ingrediencií je tvorená prírodnými látkami, ktoré stimulujú produkciu testosterónu v tele, aby na zvýšenie množstva spermií dostupných počas každého sexe.

  1. Hlavnou z týchto zložiek je oxid zinočnatý. Zinok je známy tým, že hrá kľúčovú úlohu v kvalite a pohyblivosti spermií. Medzi menej známe, ale rovnako dôležité funkcie patrí metabolizmus testosterónu a udržiavanie plodnosti a sexuálnej sily. Bolo preukázané, že zvyšuje počet spermií a pohyblivosť spermií o 80 % až 200 % tým, že napomáha syntéze testosterónu.
  2. Švédsky kvet – Peľ, ako samčia bunka rastlinnej ríše, má zaslúženú povesť pre extra vitalitu, silu a mužnosť. Poskytuje všetky bio faktory, ktoré sú prekurzormi pohlavných hormónov a mikroživín nevyhnutných pre zdravé reprodukčné systémy.
  3. Ďalším posilňovačom testosterónu je Dong Chong Xia Cao, ázijská rastlina, ktorej kôra sa tiež používa na ochranu srdca a pečene pred určitými toxínmi.
  4. Tretia skupina sa skladá zo zložiek, ktoré vám pomôžu dosiahnuť tvrdú erekciu otvorením krvných ciev a zefektívnením prietoku krvi v tele, a to najmä v oblasti ohanbia. Keďže erekcie sú jednoducho prietok krvi do penisu, môžete ľahko pochopiť, prečo je prietok krvi mimoriadne dôležitý pre akýkoľvek druh erekcie. Môžete tiež vidieť, že kráľovská erekcia vyžaduje lepší prietok krvi a zdravý kardiovaskulárny systém.
  5. Drilizen a Hong Hua Fen otvoria tepny a podporia prietok krvi, pričom zároveň chránia krvné cievy a srdce pomocou 4', 5, 7- Trihydroxyflavón a San Guo Mu.
  6. Muira puama - Táto brazílska bylina Muira puama, označovaná aj ako murapuama, je známa najmä pre svoju účinnú pomoc pri erektilnej dysfunkcii a zvyšovaní libida a ako afrodiziakum - je však aj výborným tonikom zvýšenie celkovej pohody a duševnej únavy.
  7. Extrakt z borovicovej kôry – Extrakt z borovicovej kôry môže zvýšiť produkciu oxidu dusnatého v tele, chemickej látky, ktorá sa podieľa na mužskej sexuálnej reakcii, a môže byť tiež užitočný pri liečbe erektilnej dysfunkcie.

Rozsiahly výskum nás priviedol k týmto zložkám, zatiaľ čo nespočetné hodiny testovania nám umožnili identifikovať tú správnu zmes pre najlepšie výsledky. Dlhšia a tvrdšia erekcia vyčarí úsmev na tvári vášho partnera, zatiaľ čo vy môžete zvýšiť plodnosť a užívať si sex viac ako kedykoľvek predtým. Nie je s tým spojené žiadne riziko, ani finančné, ani zdravotné. Ako môžete vidieť z vyššie uvedeného zoznamu, všetky zložky sú úplne bezpečné.

Zvýšte mužskú plodnosť a potenciu

Prípady, keď ženy nechcú žiť s mužom, ktorý si k nim nemôže dovoliť sexuálne radovánky, sa často odohrávajú aj v našom živote. Bezpečnosť nestačí; chceme, aby sa nám partner vyrovnal aj sexuálne. Ženy radšej ostanú s mužmi, ktorí ich dokážu rozhorieť túžbou a rozprúdia ich predstavivosť. A jedným z hlavných aspektov príťažlivosti mužov k žene je ich mužská potencia a ich mužské schopnosti.

Preto veľa mužov nehľadá výživový doplnok alebo vitamínový komplex, ktorý by im pomohol zvýšiť mužskú potenciu. Ale nie sú len doplnky výživy, ktoré môžete použiť na zvýšenie objemu spermií. Sú aj iné spôsoby a prostriedky. Po prvé, zvážte multivitamíny, ktoré vášmu organizmu dodajú ďalšie živiny nevyhnutné pre vás, najmä ak tvrdo pracujete alebo vediete vyčerpávajúci životný štýl.

Každý deň by ste mali piť veľa čistej vody. Pomôcť vám môžu aj fyzické tréningy, ak sú pravidelné. Veľmi starostlivo zvážte svoju stravu. Pokúste sa znížiť množstvo hamburgerov a iných vecí z rýchleho občerstvenia, ale zvýšte množstvo čerstvých a prírodných produktov. Snažte sa regulovať svoje fajčenie, ktoré sa zle prejavuje na počte spermií, množstve semena a celkovom libide. To isté možno povedať o alkohole. Pite ho v normálnych pomeroch. Je veľmi dôležité mať dostatok oddychu a relaxu. Spite toľko, koľko potrebujete. A pravidelný sex je povinná súčasť. Užívajte si dobrý sex a hladina hormónov vám pomôže byť v dobrej kondícii.

Medzi rôznymi dostupnými prostriedkami, ktoré zvyšujú mužskú potenciu, sa ukázalo, že prírodné doplnky sú účinné. Môžete si vybrať akýkoľvek spôsob. Ale tak či onak, pred rozhodnutím by ste sa mali poradiť s lekárom. Ak si teda uvedomíte, že potrebujete zvýšiť svoju mužskú potenciu, stačí mať odvahu urobiť prvý krok a vybrať si metódu, ktorá vám bude najviac vyhovovať.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Komplexný sprievodca zväčšením prsníkov: prírodné prostriedky alebo chirurgia?

Zväčšenie pŕs Státisíce žien na celom svete si želajú väčšie prsia. Napriek tomu väčšina týchto žien nikdy nebude vykonávať žiadnu formu zväčšenia pŕs. Hoci by chceli mať väčšie prsia, tieto ženy nie sú ochotné vystavovať sa nebezpečenstvám alebo nedôstojným operáciám na zväčšenie prsníkov – a kto by ich mohol viniť? Úprimne povedané, väčšina operácií na zväčšenie prsníkov prináša menej než dokonalé výsledky. Dokonca aj ženy, ktoré sa rozhodnú pre mierne vylepšenie košíčka B alebo C, môžu skončiť s neprirodzenými alebo nerovnomernými implantátmi. Keď si uvedomíte, že u žien s implantátmi je nárast rakoviny o 21 percent, zdá sa, že operácia sotva stojí za to. Väčšina inteligentných žien by radšej žila s neuspokojivým áčkovým pohárom, ako míňať tisíce dolárov na ohrozovanie svojho zdravia kvôli väčším prsiam. Dobrou správou je, že existuje úplne prírodná bylinná alternatíva. Štúdie ukazujú, že ženy, ktoré užívajú tabletky na zväčšenie prsníkov , pocítia mnohé z pozitívnych účinkov, ktor

Riziká spojené s chirurgickým zákrokom na zväčšenie prsníkov: bezpečnosť na prvom mieste!

Mnoho žien si chce zväčšiť prsia. Odpoveď možno nájsť v zavedení silikónového gélu alebo v augmentácii prsníkovými implantátmi – operácia pŕs . Každý vie, aké nebezpečné následky môže mať anestézia. Okrem toho mnohé dámy môžu trpieť silnými bolesťami a potrebujú dlhý čas na zotavenie, čo znamená, že nebudú plne zapojené do svojho pracovného a rodinného života. Pacienti musia užívať tablety na zmiernenie bolesti, pretože prsníky sú po chirurgickom zákroku veľmi boľavé a citlivé. Znamená to, že celý proces zväčšenia pŕs pomocou operácie je neuveriteľne nákladný a riskantný. Možnosti, ako sú injekcie, gély, lieky a krémy, sa dajú robiť bez premýšľania o dôsledkoch užívania chemikálií a hormónov. Snažte sa držať ďalej od týchto neprirodzených riešení. Čo presne je operácia zväčšenia pŕs a ako sa vyhnúť súvisiacim rizikám? Pred operáciou na zväčšenie prsníkov Ak uvažujete o operácii prsníka, musíte so svojím chirurgom prediskutovať podrobnosti o zväčšení prsníkov. Pýtajte sa na postup, ab

Čo je akné? Komplexný prehľad akné, pupienkov a čiernych bodiek: príznaky, príčiny, možnosti liečby.

Pri všetkých týchto rečiach o akné by sme sa mohli pokúsiť tento stav trochu definovať. Akné je bežne používaný názov pre póry upchaté kožným mazom (tiež známe ako biele bodky a čierne bodky), pupienky, uzliny alebo cysty, ktoré sa môžu objaviť na tvári, krku, ramenách, hrudníku, chrbte, nadlaktí a hornej časti nôh. Väčšina tínedžerov a veľký počet dospelých trpí akné viac či menej dlhší čas. Tento stav nie je obmedzený na žiadnu vekovú skupinu, rasu alebo pohlavie. Postihuje stovky miliónov ľudí na celom svete. Najväčšie problémy s akné sú nepríjemný vzhľad pupienkov a jazvy, ktoré môžu zanechať. Typy akné Hoci pupienky sú zďaleka najbežnejšou formou akné a s ktorou sa väčšina ľudí pravdepodobne stretne alebo s ktorou trpí, mali by ste vedieť, že existujú aj iné formy. Najjednoduchšou formou je akné vulgaris, ktoré obsahuje iba komedóny, najjednoduchšie z lézií. Lezie sú malé škvrny na koži postihnuté akné, hoci pojem „lézia“ sa neobmedzuje na zmeny spôsobené akné v kožných tk