Preskočiť na hlavný obsah

Odhaľovanie príčin nízkeho objemu spermií, slabej ejakulácie a nízkej plodnosti u mužov

Vráťme sa k hlavnej otázke nášho blogu. Čo sú spermie? Odkiaľ to pochádza?

Každý deň produkujú vaše semenníky (semenníky) milióny spermií. Bunky spermií podliehajú prirodzenému deleniu buniek, ktoré nevyhnutne vedie k ich dozrievaniu. Počas ejakulácie sa spermie napumpujú do mužského chámovodu, kde sa vylučuje fruktóza, semenné tekutiny a iné chemikálie. Vaše spermie a ďalšie tekutiny sa ponáhľajú okolo močového mechúra cez močovú trubicu a von z vášho penisu.

To tiež dokazuje skutočnosť, že ak zvýšite objem spermií, cez váš penis bude prechádzať viac spermií , to znamená príjemnejšie kontrakcie a silnejší a väčší orgazmus.

Aby sa spermie dostali do krčka maternice ženy, musíte zažiť erekciu, orgazmus a ejakuláciu. K erekcii dochádza, keď je váš penis stimulovaný alebo keď máte erotickú myšlienku. Do erektilných tkanivových komôr v penise sa náhle dostane krv. To zase prekrvuje penis, čím ho stvrdne, zväčší a zvýši.

S pokračujúcou stimuláciou nasleduje orgazmus a ejakulácia. Orgazmus, známy ako sexuálne vyvrcholenie, je príjemná emocionálna alebo psychologická reakcia, ktorá sprevádza ejakuláciu. Existujú dve fázy orgazmu: prvá, nazývaná nevyhnutnosť ejakulácie, prebieha dve až štyri sekundy pred ejakuláciou.

Počas týchto kľúčových sekúnd si môžete byť vedomí toho, že sa chystáte „prísť“ a nemôžete urobiť nič, aby ste to ovládli. Vaše semenné vačky a prostata začnú pulzovať. Druhá fáza orgazmu nastáva, keď nedobrovoľne ejakulujete spermie v kŕčovitých návaloch. V priemere sa vytlačí jedna čajová lyžička (2-15 mililitrov) spermií, ktoré obsahujú 40 až 150 miliónov spermií! „Prvý výstrek“ zvyčajne obsahuje najväčšie množstvo spermií.

Potom prejdete obdobím zotavenia, počas ktorého nemôžete zažiť ďalší orgazmus. Môže to trvať niekoľko minút a niekedy aj hodiny.

Ako si môžete všimnúť z tejto krátkej správy, spermie sú kľúčovým prvkom sexu a orgazmu. Ak zvýšite objem spermií, môžete zlepšiť svoju plodnosť, zvýšiť silu orgazmov a dokonca pomôcť partnerovi užiť si sex viac. Ďalší dôvod na zvýšenie objemu spermií, však?

Nízky objem spermií a slabá ejakulácia

Kedy by sa mal muž obávať o svoj objem spermií a potenciu? Niekedy môže dramatický pokles objemu ejakulátu naznačovať upchatie jedného z ejakulačných kanálikov. Obštrukcia potrubia je diagnostikovaná ultrazvukom prostaty. Medzi ďalšie možné príčiny zníženého objemu patrí retrográdna ejakulácia alebo dlhodobá infekcia prostaty (chronická prostatitída).

Znížený objem spermy môže byť jednoducho normálnou súčasťou starnutia a nemusí nevyhnutne viesť k zníženiu plodnosti. Ak existujú obavy týkajúce sa množstva, vzhľadu a štruktúry ejakulátu, môže byť vhodné zvážiť testovanie spermy kvalifikovaným lekárom.

Štandardná analýza spermy meria objem a pH spermy, mikroskopicky analyzuje nečistoty a aglutináciu, hodnotí koncentráciu a morfológiu spermií, počíta leukocyty spermií a identifikuje nezrelé zárodočné bunky. Zvyčajne sa to vykonáva po dvoch až siedmich dňoch sexuálnej abstinencie na vzorke spermy odobratej v ordinácii lekára.

Lekár bude pravdepodobne chcieť vykonať testy na vylúčenie infekcie močových ciest, kvapavky a chlamýdií. V mnohých prípadoch analýza spermy prináša výsledky, ktoré sú technicky v „normálnom“ rozsahu, no muži sa môžu stále cítiť nespokojní so sťahovacou silou orgazmov, objemom a vzhľadom ich ejakulátu a ich plodnosťou. Pre nich a pre mužov, ktorí jednoducho chcú zažiť pridanú sebadôveru a potešenie z väčšieho objemu semena, existujú vynikajúce prírodné prípravky, ktoré komplexne riešia problém a zväčšujú objem spermií bez vedľajších účinkov.

Analýza spermií

Analýza spermií je proces, pri ktorom sa určuje kvalita spermií, ktoré človek vytvorí. Analýza spermií je zvyčajne určená pre všetkých mužov, ktorí trpia neplodnosťou. Páry, ktoré si želajú bábätko, ale čelili tu problému, sa obrátia na lekára. Analýza spermií je jednou z prvých vecí, ktoré musia urobiť, pretože tridsať percent všetkých párov je neplodných kvôli nízkej kvalite spermií. Analýza spermií je tiež široko používaná metóda na kontrolu účinnosti takých operácií, ako je vazektómia a reverzná vazektómia.

Analýza spermií vyžaduje určité špeciálne prípravy, ak ju chcete vykonať. V prvom rade by ste nemali mať sexuálnu aktivitu (končiacu ejakuláciou) 2 až 5 dní pred dňom analýzy. Pritom si môžete byť istí, že objem spermií bude v najvyšších možných množstvách, čo zaručí efektivitu a dôveryhodnosť hodnotenia. Ak objem spermií nestačí na kompletnú analýzu spermií, môžete tiež skúsiť zvýšiť objem spermií pomocou tabletiek na objem.

Okrem toho by ste mali byť sexuálne aktívny 1-2 týždne pred vykonaním analýzy spermií, pretože dlhá abstinencia môže spôsobiť nečinnosť spermií. A tiež je žiaduce vyhnúť sa pitiu alkoholu niekoľko dní pred testom a povedať svojmu lekárovi, ak užívate nejaké lieky.

Na vykonanie analýzy spermií je potrebná vzorka vašich spermií. Môžete ho ejakulovať v malom vzorkovníku buď na klinike alebo v nemocničnej kúpeľni, kde sa bude test robiť, alebo v súkromí vášho domova. Najbežnejším spôsobom odberu vzorky je masturbácia do malého vzorkovníka. Môžete to však urobiť aj po sexe, a to buď odberom spermií z kondómu (môžete ich vložiť do špeciálnej nádoby, aby ste predišli úniku alebo rozbitiu), alebo ejakuláciou do vzorkovnice počas sexu.

Prečo je objem spermií dôležitý?

Muži zvyčajne zväčšujú objem spermií, aby zlepšili výkon v posteli, dosiahli dlhšie orgazmy a uspokojili svoje milenky. To však prináša otázku: majú ženy rady veľké množstvo spermií?

Odpoveď je... Áno, páčia sa im. Normy pre krásu a sexepíl nevymýšľa žiaden sexexpert. Sú zakódované hlboko v našich vlastných génoch a v niektorých veciach nemáme na výber, či sa nám páčia alebo nie. Väčšina žien má rada sebaistých a vášnivých mužov. Rovnako ako predstava zväčšenia penisu, chlpatá hruď alebo hlboký hlas, ženy vidieť veľké množstvo semeno ako súčasť top mužského inventára.

Nezáleží na tom, či ženy na racionálnej úrovni svojho mozgu vnímajú väčšiu záťaž ako chaotický alebo hrubý. Stále sa im to páči hlboko vo vnútri, pretože stláča tlačidlá v najzákladnejšej časti ich mysle. Rovnako ako muži stále prepadajú veľkým prsiam napriek všetkým módnym trendom, ktoré sa prehnali týmto svetom.

Čo nás privádza k ďalšej logickej otázke: ak mám malý náklad, ako ho zväčším. No keďže ide o šťastie vašich dám, poskytnem vám rýchlu odpoveď. Je potrebné vziať do rúk niektoré z tých úžasných bylín, ako sú Musli a huby Reishi, ktoré pomohli mnohým mužom zvýšiť objem spermií. Môžete si vybrať produkt, ktorý obsahuje väčšinu bylín na podporu erekcie, ktoré človek pozná. Pomáhajú vám dosiahnuť erekciu a zvýšiť objem spermií. S až 500 percentným hláseným prírastkom v objeme spermií sú dokonalými nástrojmi pre mužov, ktorí sa chcú vymaniť z priemerného davu a priblížiť sa k vrcholu.

Objem spermií a milovanie

Milovanie je najdôležitejším aspektom manželstva, pretože je to miesto, kde si muž a žena môžu navzájom prejaviť svoju najintímnejšiu formu náklonnosti. Hoci fyzická príťažlivosť a potešenie sú pre sex životne dôležité, aktivita presahuje fyzické spojenie tým, že potvrdzuje a prehlbuje vzťah páru. Preto je veľmi dôležité, aby sa muž aj žena pričinili o to, aby si v posteli plne uspokojili svoje potreby.

Bohužiaľ, nie všetky páry si dokážu užiť dobrý sex z rôznych dôvodov, z ktorých niektoré sú spojené s problémami s mužským sexuálnym zdravím. Vzhľadom na hodnotu sexu pre mužov nie je prekvapujúce, prečo sa v na dnešnom trhu. Tieto lieky nielen posilňujú reprodukčné zdravie a sexuálny život mužov, ale tiež mužov zachraňujú pred frustráciou a trápnosťou z neschopnosti podávať dobrý výkon v posteli.

Hoci pozornosť mnohých výrobcov a distribútorov liekov bola zameraná na liečbu erektilnej dysfunkcie a zväčšenia penisu, v súčasnosti existujú aj spoločnosti, ktoré sa zaoberajú problémom spermií a obchodujú s tabletkami, ktoré pomáhajú zvýšiť objem spermií.

Orgazmus je životne dôležitým aspektom milovania, ktorý medzi mužmi často spôsobuje starosti. Zatiaľ čo niektorí muži sú frustrovaní z príliš skorého vyvrcholenia alebo z toho, že nemôžu prísť vôbec, iní nie sú spokojní s objemom spermií. Hoci muži môžu túto poruchu mužského reprodukčného zdravia napraviť pomocou moderných doplnkov, mali by ste byť veľmi opatrní a zvoliť si tabletky odporúčané lekárom bez vedľajších účinkov.

Príčiny nízkeho objemu spermií a slabej ejakulácie: fajčenie a pitie

- Podľa štúdie vykonanej Sekciou endokrinológie v Lahey Hitchcock Medical Center, Burlington, Massachusetts, fajčenie spôsobuje výrazný pokles počtu spontánnych erekcií, ku ktorým dochádza počas spánku.

-Tieto erekcie sú jedným z výpovedných znakov dobrého prietoku krvi a zdravého sexuálneho života. Zníženie ich frekvencie alebo intenzity je neklamným znakom toho, že erektilná dysfunkcia je blízko. Štúdia tiež ukázala, že odmietnutie fajčenia už na 24 hodín prinieslo dramatický nárast kvality spontánnej erekcie. Fajčenie je tiež koreňom mnohých ďalších problémov, vrátane rakoviny pľúc.

- Oddelenie psychiatrie z Lekárskej fakulty Univerzity v Lubecku v Nemecku zverejnilo štúdiu dokazujúcu, že silní pijani trpia erektilnou dysfunkciou častejšie ako príležitostní pijani.

- Alkohol má tendenciu navodiť príjemný stav relaxácie a všeobecne sa predpokladá, že má pozitívny vplyv na libido. Alkohol je však supresor a má zásadný negatívny vplyv na libido. Mužom tiež sťažuje dosiahnutie a udržanie erekcie.

- Národné laboratórium Lawrence Livermore, ktoré spravuje a prevádzkuje Kalifornská univerzita, vykonalo vlastnú štúdiu týkajúcu sa účinkov fajčenia medzi tínedžermi. Štúdia odhalila, že fajčenie má katastrofálny vplyv na objem spermií.

- To znamená, že tínedžeri, ktorí sú silnými fajčiarmi, ohrozujú svoje šance mať deti a tiež zvyšujú riziko, že budú mať deti, ktoré trpia rôznymi genetickými problémami v dôsledku poškodenej DNA získanej od otca alebo matky.

- Univerzita v Berne vo Švajčiarsku podporila toto zistenie zverejnením výsledkov vlastného výskumu. Štatistická analýza vykonaná vo Švajčiarsku preukázala výrazne nižšiu kvalitu spermií u fajčiarov v porovnaní s nefajčiarmi. Silne ovplyvnená bola aj koncentrácia spermií.

Príčiny nízkeho objemu spermií a slabej ejakulácie: Diéta a výživa

Jednou z vecí, ktoré väčšina ľudí vo svojej každodennej rutine prehliada, je to, že jedlo je viac než len niečo, čo pošteklí vaše chuťové poháriky a naplní žalúdok. Jedlo je tiež vaším každodenným zdrojom celého radu látok, ktoré sú potrebné pre správne fungovanie vášho tela.

Najdôležitejším doplnkom vašej stravy je zinok. Tento kov hrá v ľudskom tele zásadnú úlohu tým, že napomáha pôsobeniu antioxidantov a tým spomaľuje proces starnutia. Slúži tiež na stabilizáciu DNA v spermiách, čím zabezpečuje silné a zdravé dodanie genetického materiálu. Málokto vie, že nedostatok zinku v každodennej strave môže u mužov znížiť plodnosť, pretože telo má tendenciu vytvárať menej spermií a spermie už nie sú dostatočne silné na to, aby zvládli celý výlet.

Najlepším zdrojom zinku vo vašej strave sú ustrice. Ustrice sa však živia na dne morí, ktoré sú čoraz viac znečistené ťažkými kovmi a chemikáliami. Ďalšími dobrými zdrojmi zinku sú živočíšne bielkoviny, ako je bravčové, hovädzie a hydinové mäso. Mäso je vlastne najlepší spôsob, ako dostať svoju dennú dávku zinku, pretože telo ho z tohto zdroja oveľa ľahšie absorbuje. Okrem toho je známe, že ďalšie látky nachádzajúce sa v cereáliách a celozrnnom pečive znižujú vstrebávanie zinku.

Ďalšími dobrými zdrojmi zinku sú fazuľa, orechy, tekvicové semienka a slnečnicové semienka. Mali by ste sa snažiť zaradiť tieto potraviny do svojho jedálnička čo najčastejšie. Mali by ste si však uvedomiť, že príliš veľa zinku nie je dobré pre vaše telo, pretože má tendenciu znižovať vstrebávanie iných dôležitých kovov, ako je železo a meď.

Príčiny nízkeho objemu spermií a slabej ejakulácie: hormóny

Jedným z najznepokojujúcejších trendov moderných ľudí je klesajúci vek pre andropauza. Andropauza je mužským náprotivkom ženskej menopauzy, ktorá zvyčajne postihuje mužov vo veku 40 až 55 rokov. Len pred 100 rokmi sa andropauza nezačala až do 50. rokov, ale industrializovaná spoločnosť, v ktorej všetci žijeme, zmenila andropauzu na stav vyvolaný mužom. Náhly pokles objemu testosterónu produkovaného telom, ktorý je znakom andropauzy, už nie je prirodzeným procesom, ale môže začať už v 40. rokoch neustálou prítomnosťou širokého spektra chemikálií. Tieto chemikálie pôsobia v mužskom tele ako syntetický estrogén a vyvolávajú určité zmeny na fyzickej a psychickej úrovni.

Symptómy spojené s andropauzou sú: problémy s prostatou, zmeny nálad a depresia, impotencia, nízka sexuálna túžba a nízky počet spermií, prírastok hmotnosti, nízka hladina cukru v krvi alebo cukrovka, suchá koža, strata kostí, únava, úzkosť, nízka absorpcia zinku. , zvýšená pravdepodobnosť infarktu a zadržiavania vody. Prítomnosť xenoestrogénov (podobných estrogénom, ktoré sa však v tele nevytvárajú) narúša prirodzenú hormonálnu rovnováhu a vedie k skorému nástupu andropauzy. Tieto xenoestrogény sú výsledkom nášho neustáleho vystavenia rôznym produktom moderného života. Stručný zoznam zdrojov xenoestrogénov zahŕňa:
  • pesticídy
  • herbicídy
  • plastové obaly
  • plastové fľaše na pitie
  • mäso zo zvierat chovaných na potrave bohatej na hormóny
  • Detergenty
  • Znečistenie
Doktor Allan Lieberman, z Centra pre zamestnanosť

Jednou z možných odpovedí na klesajúci sexepíl je zinok. Zinok je životne dôležitý pre zdravé fungovanie prostaty, semenníkov, imunitného systému, hojenia rán a je súčasťou asi 300 enzýmov. Existuje množstvo čisto prírodných bylinných piluliek, ktoré môžu zvýšiť objem spermií a celkové libido len preto, že sú vynikajúcim zdrojom zinku. Ak máte pocit, že už nemáte chuť na sex ako kedysi, alebo ak vám lekár povedal, že počet spermií je nižší ako normálne, mali by ste ich vyskúšať. Kombinácia zbavenia sa nezdravého životného štýlu, cvičenia a týchto tabletiek na zlepšenie spermií by mala stačiť na to, aby sa vrátila potreba sexu a všetky potešenie, ktoré so sebou prináša sexuálne uspokojenie.

Príčiny nízkeho objemu spermií a slabej ejakulácie: Obezita

S rozšírením obezity v priemyselnom svete a sériou varovaní o tomto rastúcom probléme zo zvyšku sveta sa objavilo veľa otázok o tom, ako by obezita ovplyvnila milióny životov. Jednou z takýchto otázok je aj názov tohto článku. Zatiaľ neboli vykonané žiadne štúdie, ktoré by určili, či má obezita priamy vplyv na kvalitu spermií, ale veda už identifikovala niekoľko nepriamych súvislostí medzi obezitou a znížením kvality sexu a spermií.

V skutočnosti vieme, že ľudia s nadváhou a obezitou majú tendenciu znižovať svoje úsilie, kedykoľvek môžu. To má veľký vplyv na sex, pretože pravidelné úsilie je rozhodujúce pre vylučovanie testosterónu v tele. Testosterón nereguluje kvalitu spermií, ale ovplyvňuje sexuálnu túžbu a mužské libido a rast spermatogénneho tkaniva semenníky. Práve toto tkanivo vykonáva samotnú produkciu spermií. Zníženie normálnej hladiny testosterónu, ku ktorému určite dôjde u každého „gaučového“ človeka, ktorý má tendenciu vyhýbať sa námahe, vedie k poklesu libida. Jedinec už nemá taký záujem o sex ako predtým, ani z neho nemá také potešenie ako kedysi. V kombinácii s častým vystavením látkam, ktoré napodobňujú účinky hormónu estrogénu, môže nízka hladina testosterónu viesť k zmenšeniu penisu a semenníkov.

Navyše ľudia s nadváhou alebo obezitou môžu mať nevyváženú stravu, ktorá má tendenciu vynechávať potraviny bohaté na zinok. Zinok je jedným z najdôležitejších minerálov, ktorý sa do ľudského tela dostáva potravou. Nachádza sa v ustriciach, fazuli, orechoch a semenách. Nedostatok zinku, ktorý je výsledkom nedostatočného príjmu alebo vstrebávania zinku, sa prejavuje vypadaním vlasov, kožné lézie a úbytok telesných tkanív. Zinok je veľmi dôležitý pre tvorbu spermií a pre udržanie kvality a pohyblivosti spermií, je dokázané, že vám pomáha zvyšovať objem spermií. Bez dostatku zinku bude trpieť kvalita spermií.

Príčiny nízkeho objemu spermií a slabej ejakulácie: Úzkosť zo sexuálnej výkonnosti

Dobrý sex je dobrý pre telo a zdravie, príliš veľa môže spôsobiť choroby súvisiace so sexom a dokonca aj závislosť od sexu. Niekedy táto závislosť začína kvôli dobrej sexuálnej výkonnosti, ktorá vedie k častému sexu s partnermi alebo s inými ľuďmi. Výsledkom je, že táto osoba nevydrží ani deň bez sexu s niekým, dokonca ani zaplatí prostitútkam, aby to urobili. Sex s cudzími ľuďmi môže vyvolať rozvoj HIV alebo STD v tele človeka.

Sexuálna závislosť vznikla u ľudí, ktorí používajú sex ako východisko pre svoje problémy a stres v živote. Keďže sú emocionálne a mentálne vyčerpaní, využívajú sex na získanie potešenia a dobrého pocitu prostredníctvom sexuálneho výkonu. Každý deň to robia, len aby prežili deň. Keďže sa stanú závislými na sexe, je pre nich ťažké ovládať svoje sexuálne túžby. V súlade s tým je masturbácia jednou z foriem sexuálnej závislosti, pri ktorej sa muž stáva závislým od predmetov, aby získal potešenie a pohodlie. Niekedy ľudia, ktorí masturbujú, nechcú mať sex so skutočnými ľuďmi. Radšej by zostali vo svojom svete žiadostivosti a fantázie, keďže predstierajú, že predmetom ich fantázie je sexuálne uspokojovanie. Hoci závislosť od sexu môže byť vážnym druhom závislosti, je liečiteľná a dá sa liečiť návštevou liečebných centier, kde sa o sexuálnych problémoch danej osoby môže otvorene rozprávať. Človek sa tak uzdraví a začne žiť život bez potreby sexu.

Jednou z najsmutnejších vecí, ktoré sa môžu niekomu stať, by bolo zistenie, že sex už nie je taký dobrý, ako býval. Môžu sa vyskytnúť rôzne problémy, napríklad nemôžete dosiahnuť erekciu alebo sú problémy s veľkosťou penisu alebo orgazmus nie je skutočne silný. Našťastie moderná medicína dokáže mužom so všetkými týmito problémami pomôcť, môžete zvýšiť objem spermií, zvýšiť sexuálny apetít a celkovú výkonnosť.

Zvýšenie produkcie spermií 

Prečo niektorí muži potrebujú zvýšiť produkciu spermií? Je veľa faktorov, ktoré ich k tomu vedú. V prvom rade si muži želajú zlepšiť svoju plodnosť a intenzitu orgazmu.

Človek by mal podniknúť určité kroky, ak chce zvýšiť produkciu spermií. V dnešnej dobe môžu muži využiť neuveriteľné úspechy vedy o sexuálnom zdraví mužov, ktoré zlepšia ich potenciu, množstvo spermií a môžu posilniť orgazmus. Oficiálna lekárska veda tiež podporuje tieto produkty.

Za posledné desaťročie sa uskutočnilo množstvo výskumov o sexuálnom zdraví mužov. Lekári odporúčajú používať doplnky stravy na riešenie mužských sexuálnych problémov. Ak je vaším cieľom zvýšiť produkciu spermií, nie je na to lepšia metóda ako užívanie doplnkov, ktoré sú vyrobené s týmto cieľom. Používanie doplnkov stravy nie je jedinou dostupnou technikou, ale je veľmi priaznivou. Poskytovatelia zdravotnej starostlivosti tvrdia, že je to bezpečné a efektívne a zvyčajne ešte efektívnejšie ako cvičenie penisu.

Množstvo produktov je v dnešnej dobe v tejto sfére veľké. Na dosiahnutie požadovaného výsledku a zvýšenie produkcie spermií bola vyvinutá špeciálna metóda. Medzi rôzne príjemné výsledky, ktoré tieto produkty poskytujú, patrí všeobecne lepšia sexuálna odozva a výkon, extra intenzívne a dlhšie orgazmy, väčšie množstvo semena, s belším, extra silným vzhľadom a textúrou, lepšia ejakulácia a zvýšená sila kontrakcií.

Je známy fakt, že veľa žien sa rozchádza s partnermi, ak im nedoprajú uspokojenie v sexe. Potešenie je rovnako dôležité ako bezpečnosť. Ženy majú rady mužov, ktorí v nich vzbudzujú sexuálne vzrušenie a oslovujú ich. Majú radi mužov, ktorí im rozprúdia krv. Mužská potencia je veľmi charakteristickým aspektom, ktorý každá žena chce, aby jej partner vlastnil.

To je obrovský dôvod pre mužské doplnky. Existuje množstvo prostriedkov a prírodných doplnkov, ktoré mužom umožňujú zvýšiť produkciu spermií. Jednou zo široko používaných metód je príjem multivitamínového komplexu. Pomáha prekonať niektoré následky stresu a zlé návyky.

Ďalším východiskom je piť veľa vody počas dňa. A čo viac, nezabúdajte, že pravidelné fyzické cvičenie udrží vaše telo fit a vaše mužské funkcie na slušnej úrovni. Veľmi starostlivo zvážte svoju stravu. Pokúste sa znížiť množstvo hamburgerov a iných vecí z rýchleho občerstvenia, ale zvýšte množstvo čerstvých a prírodných produktov. Ak nie prestať, potom aspoň kontrolovať svoje fajčiarske návyky. Škodlivé účinky fajčenia na počet a objem spermií, ako aj na libido vo všeobecnosti, sú vedecky dokázané. Pitie by malo byť tiež zodpovedné. Nemyslite si, že musíte zabudnúť na alkohol, ale mal by byť obmedzený. Nezabudnite na dobrý odpočinok. Ak sa každú noc dostatočne vyspíte, budete plní energie a sexepílu. A na záver musíme povedať, neustále aktívny príjemný sexuálny zážitok – to vás udrží fit a energický.

Spomedzi rôznych dostupných prostriedkov na zvýšenie produkcie spermií sa ukázali ako najlepšie prírodné tabletky na objem efektívne. Musíte si vybrať tú najlepšiu možnosť pre vás. Pred konečným výberom by bolo skvelé poradiť sa so svojím lekárom. Užitočné a praktické rady vám môže poskytnúť iba váš lekár, ktorý vie o vašom zdraví takmer všetko. Potom budete mať istotu, že vami zvolená metóda bude mať najlepší možný efekt a dosiahnete svoj cieľ, zvýšite produkciu spermií. Nechajte svoje starosti bokom. Vyberte si alternatívu, ktorá vám vyhovuje.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Komplexný sprievodca zväčšením prsníkov: prírodné prostriedky alebo chirurgia?

Zväčšenie pŕs Státisíce žien na celom svete si želajú väčšie prsia. Napriek tomu väčšina týchto žien nikdy nebude vykonávať žiadnu formu zväčšenia pŕs. Hoci by chceli mať väčšie prsia, tieto ženy nie sú ochotné vystavovať sa nebezpečenstvám alebo nedôstojným operáciám na zväčšenie prsníkov – a kto by ich mohol viniť? Úprimne povedané, väčšina operácií na zväčšenie prsníkov prináša menej než dokonalé výsledky. Dokonca aj ženy, ktoré sa rozhodnú pre mierne vylepšenie košíčka B alebo C, môžu skončiť s neprirodzenými alebo nerovnomernými implantátmi. Keď si uvedomíte, že u žien s implantátmi je nárast rakoviny o 21 percent, zdá sa, že operácia sotva stojí za to. Väčšina inteligentných žien by radšej žila s neuspokojivým áčkovým pohárom, ako míňať tisíce dolárov na ohrozovanie svojho zdravia kvôli väčším prsiam. Dobrou správou je, že existuje úplne prírodná bylinná alternatíva. Štúdie ukazujú, že ženy, ktoré užívajú tabletky na zväčšenie prsníkov , pocítia mnohé z pozitívnych účinkov, ktor

Riziká spojené s chirurgickým zákrokom na zväčšenie prsníkov: bezpečnosť na prvom mieste!

Mnoho žien si chce zväčšiť prsia. Odpoveď možno nájsť v zavedení silikónového gélu alebo v augmentácii prsníkovými implantátmi – operácia pŕs . Každý vie, aké nebezpečné následky môže mať anestézia. Okrem toho mnohé dámy môžu trpieť silnými bolesťami a potrebujú dlhý čas na zotavenie, čo znamená, že nebudú plne zapojené do svojho pracovného a rodinného života. Pacienti musia užívať tablety na zmiernenie bolesti, pretože prsníky sú po chirurgickom zákroku veľmi boľavé a citlivé. Znamená to, že celý proces zväčšenia pŕs pomocou operácie je neuveriteľne nákladný a riskantný. Možnosti, ako sú injekcie, gély, lieky a krémy, sa dajú robiť bez premýšľania o dôsledkoch užívania chemikálií a hormónov. Snažte sa držať ďalej od týchto neprirodzených riešení. Čo presne je operácia zväčšenia pŕs a ako sa vyhnúť súvisiacim rizikám? Pred operáciou na zväčšenie prsníkov Ak uvažujete o operácii prsníka, musíte so svojím chirurgom prediskutovať podrobnosti o zväčšení prsníkov. Pýtajte sa na postup, ab

Čo je akné? Komplexný prehľad akné, pupienkov a čiernych bodiek: príznaky, príčiny, možnosti liečby.

Pri všetkých týchto rečiach o akné by sme sa mohli pokúsiť tento stav trochu definovať. Akné je bežne používaný názov pre póry upchaté kožným mazom (tiež známe ako biele bodky a čierne bodky), pupienky, uzliny alebo cysty, ktoré sa môžu objaviť na tvári, krku, ramenách, hrudníku, chrbte, nadlaktí a hornej časti nôh. Väčšina tínedžerov a veľký počet dospelých trpí akné viac či menej dlhší čas. Tento stav nie je obmedzený na žiadnu vekovú skupinu, rasu alebo pohlavie. Postihuje stovky miliónov ľudí na celom svete. Najväčšie problémy s akné sú nepríjemný vzhľad pupienkov a jazvy, ktoré môžu zanechať. Typy akné Hoci pupienky sú zďaleka najbežnejšou formou akné a s ktorou sa väčšina ľudí pravdepodobne stretne alebo s ktorou trpí, mali by ste vedieť, že existujú aj iné formy. Najjednoduchšou formou je akné vulgaris, ktoré obsahuje iba komedóny, najjednoduchšie z lézií. Lezie sú malé škvrny na koži postihnuté akné, hoci pojem „lézia“ sa neobmedzuje na zmeny spôsobené akné v kožných tk