Preskočiť na hlavný obsah

Riziká spojené s chirurgickým zákrokom na zväčšenie prsníkov: bezpečnosť na prvom mieste!

Mnoho žien si chce zväčšiť prsia. Odpoveď možno nájsť v zavedení silikónového gélu alebo v augmentácii prsníkovými implantátmi – operácia pŕs. Každý vie, aké nebezpečné následky môže mať anestézia. Okrem toho mnohé dámy môžu trpieť silnými bolesťami a potrebujú dlhý čas na zotavenie, čo znamená, že nebudú plne zapojené do svojho pracovného a rodinného života.

Pacienti musia užívať tablety na zmiernenie bolesti, pretože prsníky sú po chirurgickom zákroku veľmi boľavé a citlivé. Znamená to, že celý proces zväčšenia pŕs pomocou operácie je neuveriteľne nákladný a riskantný. Možnosti, ako sú injekcie, gély, lieky a krémy, sa dajú robiť bez premýšľania o dôsledkoch užívania chemikálií a hormónov. Snažte sa držať ďalej od týchto neprirodzených riešení.

Čo presne je operácia zväčšenia pŕs a ako sa vyhnúť súvisiacim rizikám?

Pred operáciou na zväčšenie prsníkov

Ak uvažujete o operácii prsníka, musíte so svojím chirurgom prediskutovať podrobnosti o zväčšení prsníkov. Pýtajte sa na postup, aby ste objasnili všetky momenty, ktoré chcete vedieť. Jednou z najdôležitejších vecí súvisiacich s týmto typom operácie prsníka je veľkosť vášho implantátu. Pokúste sa čo najpresnejšie opísať výsledok, ktorý chcete dosiahnuť.

Môžete sa poradiť so svojím chirurgom o veľkosti, ktorá vám bude najviac vyhovovať, alebo môžete svojmu chirurgovi povedať, aká veľkosť je podľa vás najlepšia. Jedným zo spôsobov, ako zvoliť veľkosť implantátu, je naplniť plastové vrecká vodou, ktorú ste si vopred odmerali, a umiestniť tieto vrecká do požadovanej veľkosti podprsenky. Váš chirurg tak uvidí, akú veľkosť chcete mať. Okrem toho by ste mali hovoriť aj o tvare vášho silikónového implantátu v závislosti od toho, či chcete mať zaoblený alebo tvarovaný vzhľad prsníka.

Okrem toho by ste sa mali rozhodnúť pre povrch prsných implantátov. Povrch môže byť hladký alebo štruktúrovaný (drsný). Implantáty s hladkým povrchom sú známe nižšou mierou vyfúknutia, zvrásnenia alebo zvlnenia, ale tieto implantáty potrebujú na vloženie väčšie vrecko. Uvádza sa tiež, že tento typ prsných implantátov má väčšiu šancu stvrdnúť. Implantáty s drsným alebo štruktúrovaným povrchom zvyčajne nemajú tendenciu stať sa pevnými a tvrdými, ale sú náchylnejšie na prasknutie a vlnenie ako hladké. A nezabudnite, že by ste sa mali poobzerať po iných metódach zväčšenia pŕs, ako sú bylinné tabletky na prsia.

Prsné implantáty

Čo ešte potrebujete vedieť o operácii zväčšenia prsníkov? Silikónové implantáty sa používajú v modernej chirurgii na zväčšenie prsníkov na zväčšenie ženských pŕs. Implantát pozostáva zo silikónového obalu s fyziologickým roztokom vo vnútri a zlepšuje vzhľad pŕs: veľkosť, tvar, plnosť, štiepenie je možné zmeniť. Len v roku 2019 sa v USA ubytovalo viac ako 500 000 centier prsnej chirurgie. Dnes je zväčšenie pŕs bežnou lekárskou službou, ktorá približuje ženy všeobecne akceptovanému estetickému ideálu, hoci ešte nedávno bolo považované za sebadomýšľavosť.

Miesto pod hrudným svalom sa považuje za najlepší bod pre inštaláciu implantátu. Inštalácia implantátu na tomto mieste pomáha predchádzať indurácii a deformácii, hoci ide o závažnejší chirurgický zákrok. Jednoduchší spôsob nastavenia implantátu je umiestniť ho pod prsné tkanivo. Ale v tomto prípade buďte pripravení na zvýšenie rizika stvrdnutia a deformácie. Váš chirurg vám vysvetlí všetky možné varianty implantácie a poskytne všetky dostupné a užitočné informácie. Pomôže vám vybrať najefektívnejší variant.

Operácia zväčšenia pŕs po schudnutí

Je prirodzené, že ženské prsia starnutím strácajú svoj tvar, stávajú sa beztvarými, keď je pevné tkanivo nahradené mäkším tukovým tkanivom. Keď človek výrazne schudne, prebiehajú podobné procesy. Môže sa to stať ženám aj mužom.

Hoci koža veľmi trpí stratou hmotnosti, nie je to jediná časť prsníka, ktorá je postihnutá. Žiaľ, prsné tkanivo sa „vyfúkne“ a uvoľní napriek tomu, že pred chudnutím bývalo plné a pružné. Prsia sa dajú obnoviť pomocou prsného implantátu, pretože zväčšenie prsníkov robí prsiam dobre.

Pri vykonávaní operácie na zväčšenie prsníkov po schudnutí sa zvyčajne urobí niekoľko malých chirurgických rezov v záhybe v blízkosti spodnej časti prsníka, okolo dvorca alebo v podpazuší. Chirurgovia môžu vložiť implantáty pod prsné tkanivo alebo pod prsný sval (prsný sval). Veľký počet pacientok s úbytkom hmotnosti sa rozhodne umiestniť implantáty pod prsný sval, pretože im to zaručí prirodzenejší tvar pŕs pod ich „vyfúknutou“ kožou.

Operácia sa vykonáva v celkovej anestézii. Augmentácia prsníkov je ambulantný zákrok. Operácia trvá jednu až dve hodiny. Pooperačná bolesť je znížená perorálnymi liekmi. Mnoho pacientov sa vráti do práce približne o týždeň. Výsledky možno zlepšiť pomocou tabletiek na veľkosť pŕs.

Riziká chirurgického zákroku na zväčšenie prsníkov

Dôvodom, prečo prsné implantáty robia morálnu políciu a zdravotníkov zamračené, sú riziká pre zdravie, ktoré so sebou prinášajú. Najnovšia kontroverzia o implantátoch naplnených silikónovým gélom spôsobila, že veľa lekárov používa implantáty naplnené fyziologickým roztokom.

Majte teda na pamäti, že ak chcete získať účinnú a bezpečnú možnosť zväčšenia a zlepšenia pŕs, ktorá vám pomôže dosiahnuť výrazné zníženie hmotnosti, je najlepšie navštíviť niektoré fórach o zdraví prsníkov. To je miesto, kde vám mnohé ženy môžu navrhnúť účinnú možnosť, ako získať späť už existujúci vzhľad a veľkosť pŕs.

Na fórach o chudnutí existujú špeciálne aktuálne pobočky. Tam nájdete odporúčania na užívanie tabletiek na zväčšenie prsníkov. Niektoré zo žien vyskúšali gél na zdvíhanie pŕs a zdieľajú skúsenosti s ostatnými. S pomocou správnych prostriedkov budete môcť vrátiť pevnosť pŕs. Budú vyzerať plné a mladšie. Takýto výsledok je možné dosiahnuť aj bez prsných implantátov a rizika s tým spojeného. V dôsledku toho nebudete trpieť vedľajšími účinkami.

Implantáty na zväčšenie prsníkov: riziká a vedľajšie účinky

Občas sa prsné implantáty môžu zlomiť alebo vytiecť. 3 % trpia únikom do troch rokov, čo spôsobuje vyfúknutie implantátu. Soľnou náplňou je slaná voda a telo ju absorbuje bez škodlivých účinkov. Vytekať môžu aj staršie implantáty so silikónovým gélom.

Ak k tomu dôjde, môže nastať jedna z dvoch vecí. Ak sa zlomí plášť implantátu, ktorý má okolo seba jazvu po kontraktúre, nemusí to mať pocit, že sa niečo stalo. Navyše, ak sa škrupina zlomí a nie je tam jazva po kontraktúre, potom presakovanie do okolitého tkaniva vedie k pocitu, že sa implantát vyfukuje. Vytekajúci gél sa môže hromadiť v prsníku a okolo neho sa môže vytvoriť nová jazva. V iných prípadoch môže gél migrovať cez lymfatický systém do inej oblasti tela.

Prestávky môžu vyžadovať druhú operáciu a výmenu presakujúceho implantátu. Ak gél migroval, nemusí byť možné odstrániť všetok silikónový gél. Tento silikónový gél je to, čo niektorí hovoria, že súvisí so spúšťaním porúch spojivového tkaniva.

Jedna štúdia, ktorú preskúmali, ukázala, že 63,6 % prsných implantátov, ktoré boli zavedené 1 až 25 rokov, prasklo alebo presakovalo.
V prípade implantátov naplnených silikónovým gélom a fyziologickým roztokom niektoré príčiny prasknutia alebo vyfúknutia zahŕňajú: poškodenie chirurgickými nástrojmi počas chirurgického zákroku, preplnenie alebo nedostatočné naplnenie implantátu soľným roztokom (špecifické len pre prsné implantáty naplnené soľným roztokom), kapsulárnu kontraktúru, uzavretú kapsulotómiu, stresy ako trauma alebo intenzívna fyzická manipulácia, nadmerné stláčanie počas mamografického zobrazovania , umiestnenie cez pupočnú incíziu, miesto poranenia prsníka, normálne starnutie implantátu, neznáme/nevysvetliteľné dôvody.

Prečo trpíte týmito hroznými účinkami? Pilulky na prsia sú bezpečné, prírodné, účinné a naozaj fungujú! Ide o revolučný prelom v prirodzenom zväčšení pŕs. Získajte väčšie prsia, aké chcete, prirodzenou cestou s novými práškami na prsia! Pilulky na prsia fungujú len za 30 dní bez škodlivých vedľajších účinkov. Prebuďte líniu poprsia s jej vlastným prirodzeným rastovým procesom! Prsné pilulky obsahujú bylinky, ktoré prirodzene pôsobia na skutočný rast, bezpečným, nechirurgickým spôsobom.

Možno len trochu váhate. To je pochopiteľné. Niekedy sa nové objavy, ako sú tabletky na prsia, môžu na prvý pohľad zdať až príliš dobré na to, aby to bola pravda. Preto by ste mali hľadať záruku a používateľskú skúsenosť.

Prsné implantáty a dojčenie

Veľa žien sa pýta, či môžu dojčiť po zväčšení pŕs. Odpoveď je jednoznačné áno. Pre veľkú väčšinu žien, ktoré mali program na zväčšenie pŕs, nie je dojčenie s implantátmi o nič ťažšie ako bez nich. V skutočnosti niektoré ženy, ktoré dojčili s implantátmi a bez nich, tvrdia, že dojčenie po zväčšení pŕs je jednoduchšie!

Dojčenie je čoraz väčším problémom u pacientok, ktoré mali zväčšené prsia. V predchádzajúcich rokoch boli ženy, ktoré dostali implantáty, vydaté a už skončili s pôrodom. Operáciu však podstupuje stále viac slobodných žien a žien, ktoré neskončili alebo dokonca nezačali rodiť.

V roku 1992 sa do médií dostala prvá správa o silikónovej chorobe. Vtedy panovala obava, že dojčenie so silikónovými implantátmi ohrozí dieťa. Boli vykonané štúdie, ktoré ukázali, že to tak nie je. Hlavným dôvodom je, že molekula silikónu je príliš veľká na to, aby prešla do mliekovodov.

Neskôr bol silikón odstránený zo všeobecného používania a implantáty Saline boli jedinými dostupnými zariadeniami na trhu. Aj keď sa fyziologický roztok vylúhuje do mlieka, je to inertná látka bez škodlivých účinkov na matku alebo dieťa.

Niektoré obavy sa týkajú umiestnenia implantátu a miesta rezu. Optimálne je vraj umiestniť implantáty pod sval a vyhnúť sa periaerolárnej incízii. Dôvody sú jednoduché, pri použití týchto usmernení dochádza k menšej interferencii s mliekovodmi, ktoré sa nachádzajú priamo pod kožou a v tkanive nad svalom prsníka. Ako pri všetkom vo vede to však nie je zaručené. Existuje veľa žien, ktorým bol implantovaný implantát a incízia v suboptimálnych miestach a stále sú veľmi úspešné s dojčením.

Je veľmi dôležité, aby ste v čase konzultácie prediskutovali svoje plány dojčenia vášho dieťaťa. Váš chirurg bude môcť s vami spolupracovať, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky, aj keď v blízkej budúcnosti neplánujete mať deti.

Ak chcete riziká úplne eliminovať, pozrite si prirodzené riešenia na rast pŕs. Prírodné bylinky na zväčšenie pŕs znamenajú zväčšenie, na ktoré môžete byť prirodzene hrdí. Žiadna operácia, žiadne bolestivé vedľajšie účinky, žiadne implantáty, žiadne riziká dojčenia. Len zväčšenie pŕs, ktoré je prirodzené a efektívne.

Únik prsných implantátov

Hrozba prasknutia alebo úniku prsných implantátov existuje vždy. Na ich plnenie sa používa slaná voda, ktorá by mohla byť pre ženské telo bezpečná. Ale implantáty naplnené silikónovým gélom, ktoré boli predtým populárne, môžu mať tiež otvory a presakovať. Môže to mať dva možné výsledky. Ak má obal implantátu jazvu po kontraktúre, je celkom možné si nič nevšimnúť.

A v prípade, že zlomená škrupina nemá jazvu po kontraktúre, žena dostane únik do okolitého tkaniva s pocitom, že implantát klesá. Gél, ktorý vytiekol dole, sa môže hromadiť v prsníku a okolo neho sa vytvorí nová jazva. Inak sa gél môže dostať dole lymfatickým systémom do iných častí tela. Bola by potrebná ďalšia operácia a likvidácia vytečeného implantátu. V prípade, že gél začal migrovať, môže byť nemožné zlikvidovať všetok silikón. Podľa niektorých názorov by silikónový gél mohol spôsobiť vážne problémy s spojivovým tkanivom.

Tabletky na rast pŕs nie sú také drahé ako prsné implantáty, ktoré sú navyše také neisté. Tabletky na prsia môžu byť rôzne, pretože zintenzívňujú prirodzené zväčšenie pŕs, čím sa zväčšia o 1 alebo 2 šálky.

Silikónový syndróm imunitnej toxicity

V prsných implantátoch existuje niekoľko foriem chemikálií, ktoré môžu spôsobiť problémy v ľudskom organizme. Kremík (Si) je základným prvkom a pravdepodobne spôsobuje zmeny imunitného systému. Oxid kremičitý alebo SiO2 je forma, ktorá sa ťaží zo zeme. Silikónový gél je syntetický materiál s obsahom 38% kremíka. Silika obsahuje 45 % kremíka. Dochádza k pomalému úniku ("krvácaniu") silikónového gélu z implantátov cez obal polopriepustnej membrány a tiež do a cez kapsulu, ktorá obklopuje implantáty. Toto zachytávajú makrofágy (scavenger bunky) nášho imunitného systému a rozkladá sa vo vnútri týchto buniek, ktoré putujú po celom tele. Gél sa rozpadá vo vnútri týchto buniek, ktoré putujú po celom tele. Gél sa rozkladá na oxid kremičitý a kremík, čo spôsobuje dysreguláciu imunitného systému. Vznikajú tak protilátky proti kremíku a tiež proti kremíkovému a proteínovému komplexu (orgánové systémy), takže dostanete autoimunitné ochorenie.

Nižšie je uvedený zoznam chemikálií, ktoré odborníci analyzovali ako obálky a gély prsného implantátu.

Metyletylketón, cyklohexán, izopropylalkohol, denaturovaný alkohol, acetón, uretán, riedidlo laku, etylacetát, epoxidová živica, epoxidové tvrdidlo, amín, tlačiarenská farba, toluén, freón, silikón, lofol (formaldehyd), tavidlo, čistiaca kyselina, lepidlo Eastman 910 (kyanoacyryáty), mastenec, farebné pigmenty ako separačné činidlá dubák (čistiace rozpúšťadlo), etylénoxid (ETO), karbobová čerň, xylén, hexán, hexanón 2, antioxidant (kaučuk), oxid zinočnatý, nafta (kaučukové rozpúšťadlo), fenol benzén – známy karcinogén

Metylénchlorid/dichlórmetán. Ten sa v tele rozkladá, takže krv nemôže prenášať kyslík. Metabolizuje otravu oxidom uhoľnatým a spôsobuje depresiu centrálneho nervového systému.

Teraz môžete mať zväčšenie pŕs prirodzene! Tabletky na zväčšenie pŕs vás môžu urobiť pevnejšími, okrúhlejšími a väčšími už za 30 dní.

Toto je zväčšenie pŕs, ktoré naozaj funguje! Prírodné bylinky na zväčšenie pŕs znamenajú prirodzený rast. To znamená, že nepotrebujete operáciu a nikdy žiadnu bolesť.

Alternatívy operácie zväčšenia pŕs

Veľké množstvo žien chce mať väčšie prsia. Väčšie časti týchto dám však nedôjde kzväčšeniu pŕs. Napriek silnej túžbe nie sú pripravené čeliť riziku operácie na zväčšenie pŕs – a je to pochopiteľné.

Pravdupovediac, väčšina operácií na zväčšenie pŕs nedosahuje ideálne výsledky. Dokonca aj tí, ktorí chcú vylepšiť prsia tak, aby mali B-cup alebo C-cash, môžu skončiť s abnormálnymi alebo hrubými implantátmi. Berte do úvahy, že ženy, ktoré majú implantáty, čelia väčšiemu riziku 21% nárastu rakoviny. Oplatí sa to potom robiť? Šikovnejšie ženy by radšej ostali pri áčkových košíčkoch, ktoré nespĺňajú nároky, no neohrozujú zdravie a život, len aby vyzerali sexi.

Ale existuje riešenie! Operáciu môžete odmietnuť, pretože k nej existuje prírodná alternatíva operácie na zväčšenie pŕs, ktorá je absolútne bezpečná a účinkuje vďaka rastlinnému fytoestrogénu obsiahnutému v tabletkách na zväčšenie pŕs. Každá žena má v organizme estrogén. Ide o prirodzený hormón, ktorý sa v období puberty produkuje vo väčšom množstve a preto začínajú rásť prsia. Keď je estrogénu menej, napríklad počas menopauzy a po nej, prináša to ovisnuté prsia, vaginálna suchosťa fibrocystické hrčky.

Bolinkové zväčšenie pŕs namiesto operácie pŕs!

Ak dávate prednosť rastlinnému zväčšeniu pŕs, dôkladne sa pripravte doma alebo u svojho lekára. Rastlinné zväčšenie pŕs nemôže priniesť okamžitý výsledok v porovnaní s implantovaným chirurgickým zákrokom. Ale nemáte bolesti a nezískate jazvy. Zistite zoznam zložiek vášho prírodného lieku na zväčšenie prsníkov. Zistite všetky informácie o tom, aké bezpečné a úspešné sú tabletky. Uistite sa, že nemáte alergickú reakciu na niektorú z bylín a zistite, či sú tabletky kompatibilné s liekmi, ktoré užívate dnes. Keď nájdete tie správne prípravky pre seba, preskúmajte spoločnosť, ktorá ho vytvorila. Prečítajte si rady a zistite, či pre vás neexistujú žiadne kontraindikácie. Niektoré prírodné zložky nemožno použiť, keď čakáte dieťa.

Možno budete prekvapení, ale vitamín E môžete získať aj počas užívania tabletiek na prsia. Vitamín E pomáha predchádzať oxidačnému stresu a je životne dôležitým zvlhčovačom. Keď budete mať prsia väčšie, budete mať úžasný pocit, že ste mladší, roztomilejší a sebavedomejší.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Komplexný sprievodca zväčšením prsníkov: prírodné prostriedky alebo chirurgia?

Zväčšenie pŕs Státisíce žien na celom svete si želajú väčšie prsia. Napriek tomu väčšina týchto žien nikdy nebude vykonávať žiadnu formu zväčšenia pŕs. Hoci by chceli mať väčšie prsia, tieto ženy nie sú ochotné vystavovať sa nebezpečenstvám alebo nedôstojným operáciám na zväčšenie prsníkov – a kto by ich mohol viniť? Úprimne povedané, väčšina operácií na zväčšenie prsníkov prináša menej než dokonalé výsledky. Dokonca aj ženy, ktoré sa rozhodnú pre mierne vylepšenie košíčka B alebo C, môžu skončiť s neprirodzenými alebo nerovnomernými implantátmi. Keď si uvedomíte, že u žien s implantátmi je nárast rakoviny o 21 percent, zdá sa, že operácia sotva stojí za to. Väčšina inteligentných žien by radšej žila s neuspokojivým áčkovým pohárom, ako míňať tisíce dolárov na ohrozovanie svojho zdravia kvôli väčším prsiam. Dobrou správou je, že existuje úplne prírodná bylinná alternatíva. Štúdie ukazujú, že ženy, ktoré užívajú tabletky na zväčšenie prsníkov , pocítia mnohé z pozitívnych účinkov, ktor

Čo je akné? Komplexný prehľad akné, pupienkov a čiernych bodiek: príznaky, príčiny, možnosti liečby.

Pri všetkých týchto rečiach o akné by sme sa mohli pokúsiť tento stav trochu definovať. Akné je bežne používaný názov pre póry upchaté kožným mazom (tiež známe ako biele bodky a čierne bodky), pupienky, uzliny alebo cysty, ktoré sa môžu objaviť na tvári, krku, ramenách, hrudníku, chrbte, nadlaktí a hornej časti nôh. Väčšina tínedžerov a veľký počet dospelých trpí akné viac či menej dlhší čas. Tento stav nie je obmedzený na žiadnu vekovú skupinu, rasu alebo pohlavie. Postihuje stovky miliónov ľudí na celom svete. Najväčšie problémy s akné sú nepríjemný vzhľad pupienkov a jazvy, ktoré môžu zanechať. Typy akné Hoci pupienky sú zďaleka najbežnejšou formou akné a s ktorou sa väčšina ľudí pravdepodobne stretne alebo s ktorou trpí, mali by ste vedieť, že existujú aj iné formy. Najjednoduchšou formou je akné vulgaris, ktoré obsahuje iba komedóny, najjednoduchšie z lézií. Lezie sú malé škvrny na koži postihnuté akné, hoci pojem „lézia“ sa neobmedzuje na zmeny spôsobené akné v kožných tk